fbpx

Voorkom roest met de anti roest spray van Waxoyl

Een anti roest spray is dé perfecte oplossing tegen corrosie (roest) doordat het een beschermende laag aanbrengt op ijzer (metaal). Het zorgt ervoor dat vocht en zuurstof niet aan het oppervlak hechten, waardoor roest kan worden voorkomen. Een anti roest spray is heel eenvoudig te gebruiken en is zeer effectief bij het spuiten van de wat kleinere oppervlakten of onderdelen. Dit geldt overigens ook voor industriële toepassingen.

Anti roest behandeling voor auto’s

Een anti corrosie spray is door zijn gemakkelijke omgang ideaal om roest tegen te gaan bij auto’s. Waxoyl biedt al een geruime tijd een perfecte oplossing voor roest in auto’s. Ook werkt de spray effectief bij oudere auto’s waar al roestvorming is ontstaan. De anti roest behandeling van Waxoyl stopt het verder roesten doordat het diep in de roest doordringt en tevens een vocht verdrijvende werking heeft.

Anti roest spray voor de professional

De anti roest spray van Waxoyl is niet alleen geschikt voor auto’s. Het roestpreventiemiddel werkt ook zeer effectief bij:

  • Fiets- en motoronderdelen
  • Jachten en boten
  • Hekken en trappen

Daarnaast is de spray ook ideaal voor industriële toepassingen, bijvoorbeeld voor het voorkomen van corrosie bij machines. Met Waxoyl kunt u namelijk de wat kleinere metalen oppervlakten of onderdelen een anti-roest behandeling geven. Voorkomen is beter dan genezen. Dat is al helemaal van toepassing bij de strijd tegen roest, en dat weet de professional als geen ander.

 

Anti roest spray voor alle automerken

Demo aanvragen

Wilt u meer te weten komen over hoe de producten van Waxoyl het beste aangebracht kunnen worden? Wij komen dit graag bij u demonstreren op locatie.

 

Aanvragen demo

Partner

Bent u geïnteresseerd om de Waxoyl producten als reseller op te nemen in uw assortiment? Wilt u starten met Waxoyl producten? Neem dan contact met ons op.

 

Partner

Consument

Wilt u een Waxoyl behandeling kopen of producten van de Waxoyl FOR ME lijn? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact op