fbpx

Waxoyl autoreinigingsmiddelen voor een brandschoon interieur en exterieur

Houdt u van een schone auto? Gebruik dan de autoreinigingsmiddelen van Waxoyl. Met de autoreinigingsmiddelen van Waxoyl kunt u niet alleen het exterieur, maar ook het interieur professioneel reinigen. Onze auto schoonmaakspullen zijn er in verschillende soorten en maten. Gaat u voor een shampoo om te reinigen, of voor een coating om te beschermen? Met het assortiment van Waxoyl heeft u veel keuze en wordt het interieur én exterieur van uw auto brandschoon, zodat u weer optimaal van uw auto kunt genieten.

Uw auto professioneel laten reinigen?

Met de autoreinigingsmiddelen van Waxoyl tilt u het schoonmaken van auto’s naar een professioneel niveau. Vandaar dat verschillende autopoetsbedrijven al jarenlang Waxoyl gebruiken tijdens een professionele reiniging, voor zowel het interieur als exterieur. Na een professionele reiniging met onze producten lijkt het net alsof de auto zo uit de showroom komt rijden. Maar natuurlijk is een professionele reiniging niet alleen belangrijk voor het uiterlijk, auto’s gaan namelijk ook langer mee als ze goed worden onderhouden en schoongemaakt.

Professionele autoshampoos en meer

Het reinigen van uw auto(lak) doet u het beste met de auto schoonmaakspullen van Waxoyl. Hieronder vallen de volgende producten:

  • Pre-Clean (professional)
  • Ultra Clean 3 in 1  (professional)
  • Waxacid Shampoo (professional)
  • Magic Clay Bar (professional)
  • Moistourizer (professional)
  • Buffing Compound (professional)
  • Finishing Compound (professional)
  • Final Finish Compound (professional)
  • Waxoyl For Me (consument)

Welk product u ook kiest, alle Waxoyl producten zijn van hoge kwaliteit. Afhankelijk van het product is er een fabrieksgarantie van 2 of 3 jaar. Bent u benieuwd welk product het beste is om uw auto grondig mee te reinigen? Neem dan contact met ons op.

 

Waxoyl lakbehandeling voor alle automerken

Demo aanvragen

Wilt u meer te weten komen over hoe de producten van Waxoyl het beste aangebracht kunnen worden? Wij komen dit graag bij u demonstreren op locatie.

 

Aanvragen demo

Partner

Bent u geïnteresseerd om de Waxoyl producten als reseller op te nemen in uw assortiment? Wilt u starten met Waxoyl producten? Neem dan contact met ons op.

 

Partner

Consument

Wilt u een Waxoyl behandeling kopen of producten van de Waxoyl FOR ME lijn? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact op