Waxoyl partner Huijink

Mobiliteit en een passie voor automotive

Al meer dan 25 jaar verrassen wij klanten en opdrachtgevers met onze flexibiliteit, kwaliteit en kennis. Hierdoor kunnen onze relaties rekenen op de best mogelijke service. Van schadereparatie en carwrapping tot detailing en spuitwerkzaamheden; waarvoor u ook bij ons terecht komt, Huijink Mobility Group streeft bij elke auto naar het hoogst haalbare resultaat.

Door onze vakkundige schadeafdeling zijn wij gespecialiseerd in het repareren van autoschades in veel verschillende vormen. Of het nu gaat om spotrepair of grote schadeafhandeling, onze schadespecialisten repareren uw schade op een professionele manier.

Maar ook professionele detailing en het aanbrengen van coatings behoort tot onze services. Om de optimale conditie van uw nieuwe voertuig te behouden of uw gebruikte voertuig in ere te herstellen kunt u bij ons terecht. Onze professionals voeren de uitgebreide behandeling zorgvuldig uit, waarna uw auto beschermd is tegen weersinvloeden, makkelijk te onderhouden is en prachtig glanst!

ʜᴜɪᴊɪɴᴋ

► One stop shop
► De partner in mobiliteit
► ᴍᴀ ᴛ/ᴍ ᴠʀɪᴊ: 08:00 – 17:00, ᴢᴀᴛ: ᴏᴘ ᴀғsᴘʀᴀᴀᴋ

Work in progress bij Huijink!

Jouw auto verdient de beste bescherming.

Onze professionele partners brengen deze behandeling zorgvuldig aan. Wij garanderen een perfect resultaat met de optimale bescherming. Het aanbrengen van een keramische coating, ook wel glascoating of nanocoating genoemd, verzekert je van het minste onderhoud en de beste bescherming. Het harde pantser beschermt je lak tegen invloeden van buitenaf, zoals insecten, verkeersvuil en uv-straling. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans en is wassen een eitje.