fbpx

Waxoyl lakbehandeling voor Ferrari

Wilt u dat de lak van uw Ferrari ook als nieuw blijft? Geef de lak dan de bescherming die het verdiend, met een Waxoyl lakbehandeling. Zo geeft u uw auto een diepe glans en een optimale bescherming, en blijft de lak van uw Ferrari in topconditie. Onze lakverzegelingsproducten zijn geschikt voor zowel gebruikte als nieuwe auto’s. Met een Waxoyl 100 Plus of een Glazeguard behandeling is uw auto beschermd tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Niet alleen tegen Uv-straling en luchtverontreiniging, maar ook tegen vuil zoals modder en insecten. Een Waxoyl lakbehandeling is dus echt meerwaarde voor uw Ferrari. Niet alleen in bescherming, maar ook in gebruiksgemak!

Waxoyl 100 Plus of Glazeguard behandeling

Waxoyl heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende lakverzegelingsproducten en autoreinigingsmiddelen waarmee u uw auto kunt behandelen. Denk aan het lakverzegelingsproduct Waxoyl 100 plus die geschikt is voor nieuwe auto’s (jonger dan 3 maanden). Een Waxoyl Glazeguard behandeling is daarentegen perfect voor auto’s die al langer dan 3 maanden worden gebruikt. Welke behandeling u het beste kunt kiezen, hangt dus af van wat voor auto u heeft. Maar wees gerust. Beide lakbehandelingen zorgen ervoor dat de kostbare lak van uw Ferrari optimaal wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan:

  • UV straling
  • Zure regen
  • Modder
  • Hars
  • Insecten
  • Strooizout
  • Luchtverontreiniging

Dankzij een lakbehandeling krijgt de autolak een diepe glans en kan vuil zich minder snel hechten aan de lak. Ideaal, want zo wordt de lak niet vies en lijkt het exterieur van uw auto zo goed als nieuw.

Kosten van een Waxoyl behandeling

De kosten van een Waxoyl behandeling hangt af van welk product u kiest. Het behandelen van uw Ferrari met Waxoyl 100 Plus kan via de dealer, wie u ook over de prijzen kan informeren. Voor het verzegelen van de lak van uw auto met Waxoyl Glazeguard raden wij u aan om naar de prijzen bij uw eigen garage te vragen. Zie deze kosten niet als een onnodige kostenpost. Dankzij een Waxoyl behandeling behoudt uw auto namelijk beter zijn inruilwaarde. Dit komt natuurlijk omdat de lak van uw auto dankzij Waxoyl langer in topconditie blijft.

 

Waxoyl lakbehandeling voor alle automerken

Demo aanvragen

Wilt u meer te weten komen over hoe de producten van Waxoyl het beste aangebracht kunnen worden? Wij komen dit graag bij u demonstreren op locatie.

 

Aanvragen demo

Partner

Bent u geïnteresseerd om de Waxoyl producten als reseller op te nemen in uw assortiment? Wilt u starten met Waxoyl producten? Neem dan contact met ons op.

 

Partner

Consument

Wilt u een Waxoyl behandeling kopen of producten van de Waxoyl FOR ME lijn? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact op