fbpx

Waxoyl lakbehandeling voor uw Subaru

De laklaag van uw Subaru krijgt met een Waxoyl lakbehandeling een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter beschermd tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-straling, zure regen maar ook tegen vuil zoals modder en insecten. Dankzij deze beschermingslaag blijft de lak van uw Subaru in topconditie. Onze lakverzegelingsproducten zijn geschikt voor gebruikte én nieuwe auto’s. Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100 Plus of Waxoyl Glazeguard zorgt u ervoor dat uw auto zijn diepe glans en kleur behoudt. Een Waxoyl lakbehandeling is dus écht een meerwaarde voor uw Subaru. Niet alleen in bescherming, maar ook in gebruiksgemak!

Ga voor een Waxoyl 100 Plus of Glazeguard behandeling

U heeft veel keuze uit het Waxoyl assortiment waar u uw Subaru mee kunt behandelen. Zo hebben we producten die geschikt zijn voor om zowel het interieur als het exterieur te behandelen. Wat voor Waxoyl behandeling u nodig hangt af van in wat voor auto u rijdt. Zo is het lakverzegelingsproduct Waxoyl 100 Plus geschikt voor nieuwe auto’s (jonger dan 3 maanden). Een Waxoyl Glazeguard behandeling is ideaal voor auto’s die al langer dan 3 maanden worden gebruikt. Beide lakverzegelingsproducten zorgen ervoor dat de kostbare lak van uw Subaru optimaal wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan:

  • UV straling
  • Zure regen
  • Modder
  • Hars
  • Insecten
  • Strooizout
  • Luchtverontreiniging

Dankzij een Waxoyl lakbehandeling kan het vuil zich minder snel hechten aan de lak. Ideaal, want zo wordt de lak niet vies en behoud het exterieur van uw Subaru zijn glans en kleur.

Wat zijn de kosten van een Waxoyl behandeling?

De kosten van het behandelen van uw Subaru met Waxoyl 100 Plus of Waxoyl Glazeguard is afhankelijk van de door uw gekozen specialist. Met deze behandelingen blijft de lak van uw volkswagen langer in topconditie, en behoudt uw auto beter zijn inruilwaarde. Zie het dan ook als een investering die u terugverdient en daarnaast veel plezier oplevert.

 

Waxoyl lakbehandelingen alle automerken

Demo aanvragen

Wilt u meer te weten komen over hoe de producten van Waxoyl het beste aangebracht kunnen worden? Wij komen dit graag bij u demonstreren op locatie.

 

Aanvragen demo

Partner

Bent u geïnteresseerd om de Waxoyl producten als reseller op te nemen in uw assortiment? Wilt u starten met Waxoyl producten? Neem dan contact met ons op.

 

Partner

Consument

Wilt u een Waxoyl behandeling kopen of producten van de Waxoyl FOR ME lijn? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact op