fbpx

Hoe poetst u een auto?

Heeft u ook last van het gevoel dat uw gloednieuwe auto na een paar maandjes al zijn glans heeft verloren? Vast wel. Dit is erg zonde omdat u hierdoor niet optimaal van uw auto kunt genieten. En het is al helemaal frustrerend als u dan mensen kent die het wel voor elkaar krijgen om zelfs een oude auto eruit te laten zien als gloednieuw. Deze mensen zijn goed op de hoogte hoe en met welke producten ze hun auto moeten poetsen. Maar hoe poetst u een auto? Wij vertellen hieronder hoe u het gevoel van een nieuwe auto weer terugkrijgt door een complete poetsbehandeling uit te voeren. Na deze poetsbeurt kunt u weer 110% van uw auto genieten!

Autolak poetsen met Waxoyl

Dus hoe poetst u een auto? U heeft vast ook zo’n buurman die een gebruikte auto heeft die er elke zondag eruit ziet alsof die net uit de showroom komt. Betekent dit dan dat hij auto’s beter kan poetsen dan u? Niet persé. Hij is echter wel beter op de hoogte met welke producten hij zijn auto moet laten poetsen; namelijk met de Waxoyl lakverzegelingsproducten. Door een Waxoyl behandeling krijgt de lak van uw auto weer een diepe glans en een betere bescherming tegen vuil zoals modder of zure regen. Een bijkomend voordeel is dat de autolak zijn kleur behoudt. Zo lijkt en voelt uw auto weer als nieuw.

Met welke Waxoyl product u uw auto het beste kunt behandelen hangt uiteraard af van wat voor auto u heeft. Zo is het lakverzegelingsproduct Waxoyl 100 Plus geschikt voor nieuwe auto’s (jonger dan 3 maanden). Daarentegen is een poetsbeurt met Waxoyl Glazeguard juist geschikt voor gebruikte auto’s (ouder dan 3 maanden).

Waarom uw auto (laten) poetsen?

U poetst uw auto eigenlijk om 2 reden: namelijk om uw autolak te beschermen én te laten glanzen. Misschien heeft de lak veel krasjes waar u zich aan stoort. Daarnaast kan de kleur van de lak zijn verweerd of is de lak zelfs dof geworden. Dit is natuurlijk erg zonde. Het liefst wilt u weer een nieuwe auto kopen, maar dit is eigenlijk niet nodig en bovendien erg kostbaar. Bij deze situaties is het beter om uw auto professioneel te laten polijsten. Wanneer u uw autolak poetst ziet de lak er niet alleen mooier uit, de lak van uw auto krijgt tegelijk ook een betere bescherming. Het is dus echt een meerwaarde voor uw auto wanneer u uw voertuig een professionele poetsbeurt geeft (met Waxoyl).