Waxoyl bescherming voor voertuigen en industrie

Bescherm jouw voertuig met Waxoyl

Duurzame lak- en anti-corrosiebehandelingen

Waxoyl biedt hoogwaardige bescherming voor auto’s, boten, en andere voertuigen tegen schadelijke invloeden zoals roest, UV-straling, vuil en zure regen. Onze geavanceerde coatings en behandelingen, waaronder lakverzegeling en anti-corrosie, zorgen ervoor dat jouw voertuig er jarenlang als nieuw uitziet. Of je nu op zoek bent naar langdurige bescherming van de lak of interieurverzorging voor stoffen en leer, wij hebben een oplossing. Ontdek onze producten en laat jouw voertuig stralen met de nieuwste technologieën in voertuigbescherming. 

Coating lak

Innovatieve beschermingsoplossingen voor auto's en meer

Anti-corrosie

Duurzame bescherming tegen roest en slijtage

Interieur

Bescherm je stoffen of lederen bekleding

Lakverzegeling

Beschermende laag op polymeerbasis

Coating glas

Langdurig goed zicht op de weg

Coating velgen

Houdt je velgen langer schoon

Vrijblijvend offerte opvragen

Hoogwaardige bescherming voor voertuigen en industrie

Onze producten zijn ontwikkeld in Zwitserland en voldoen aan de hoogste technische en wetenschappelijke normen. Ze bieden langdurige bescherming tegen externe invloeden zoals roest, vuil en extreme weersomstandigheden, waardoor de levensduur van voertuigen en apparatuur aanzienlijk wordt verlengd.

Met decennia aan ervaring in de auto-industrie en industriële sector is Waxoyl een vertrouwde naam. Door voortdurende investeringen in onderzoek en innovatie kunnen wij oplossingen bieden die aansluiten bij de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Tot 3 jaar bescherming met garantie

Zwitserse technologie en kwaliteit

Coatings voor optimale duurzaamheid

Nous livrons uniquement au Benelux.