Bodembescherming

Hardwax Plus

Welk product is het meest geschikt?

Hardwax Plus is een ideale bescherming voor de bodemplaat van alle soorten auto’s. Hardwax Plus biedt door zijn speciale samenstelling op basis van wax een langdurige bescherming met zelfherstellende eigenschappen en blijft permanent elastisch en soepel, zelfs bij lage temperaturen.

Hardwax Plus heeft zich bewezen in diverse toepassingen, van auto’s tot bruggen, door zijn betrouwbare bescherming. Is zuinig in gebruik en drupt niet.

Hardwax 21 biedt solide, langdurige corrosiebescherming voor nieuwe voertuigen die onder zware omstandigheden worden gebruikt. Het levert niet alleen robuuste en duurzame corrosiebescherming met superieure hechting, maar hardt ook snel uit en draagt bij aan de vermindering van rijgeluid.

Dit maakt het ideaal voor nieuwere auto’s, vrachtwagens, touringcars, en andere voertuigen met weinig tot geen roest. Eenmaal uitgehard, vormt het een duurzame viscoplastische laag die uitstekende bescherming biedt tegen weersinvloeden en steenslag, en is het geschikt voor meerdere lagen voor extra duurzaamheid. 

Hardwax 21

Gravelgard

Gravelgard is een op oplosmiddelen gebaseerd steenslagbeschermingssysteem, samengesteld uit rubber en harsen. Het vormt een stevige, elastische, zwarte beschermende film die snel droogt en overschilderbaar is. 

Het product leent zich eveneens voor geëmailleerde oppervlakken. Dankzij de goede hechting aan de meeste onderkant materialen wordt Gravelgard aanbevolen voor bumper spoilers, dorpels en wielkasten. Het creëert een beschermende  laag die geluid en trillingen in de carrosserie vermindert. Daarom is Gravelgard ook uiterst effectief als een geluidsabsorberende coating voor deuren, motorkappen, enz.

"Wij knappen klassiekers op. Daarbij gebruiken wij al sinds 2007 Waxoyl voor de bescherming van holle ruimtes in deuren, spatborden en de bodem. Ik vind het makkelijk op te brengen met een Waxoyl spuit en we hebben al die jaren geen klachten gehad."

Voordelen van onze bescherming

Waxoyl bodem bescherming is geschikt voor

Bodembescherming aanvragen

Laat je gegevens achter.

Andere interessante behandelingen

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.