Velgen verzegeling

Waxoyl Wheel Coating is een
duurzame bescherming voor alle soorten velgen.

Voorkom dat remstof, vuil en weggruis hechten aan je velgen.

Velgen krijgen met de meeste verontreinigingen te maken. Waxoyl Wheel Coating is een speciale synthetische wax gemaakt voor velgen en remcomponenten. Goed om velgen te beschermen tegen remstof, verontreinigingen, water en meer! Deze synthetische formule hecht direct in de porien van de lak en het metalen oppervlak en beschermt tegen contaminaties. Oppervlakken die verzegeld zijn met Waxoyl Wheel coating blijven langer schoon en zijn makkelijker te reinigen met milde reinigers. Beschermt glanzende finishes incl. chroom, gepolijst aluminium, RVS, gepoedercoat, lak, folie en carbon. De velgen verzegeling is geschikt voor alle merken.

Volg ons

Voordelen van velgen verzegeling

Waxoyl Wheel coating is geschikt voor

Andere interessante behandelingen

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

Partner worden van Waxoyl?