Transport- en opslag bescherming

Transportbescherming auto en andere voertuigen.

Tegen oppervlakte corrosie op middellange termijn

Welk product is het meest geschikt?

Waxoyl Topwax-6 Plus is ontworpen voor duurzame bescherming tijdens opslag en transport. Dit gebruiksklare product wordt met een Optima-pistool aangebracht op de te beschermen onderdelen, waardoor het een ideale oplossing is voor transportbescherming van auto’s en andere voertuigen.

Topwax-7 Plus biedt bescherming voor auto’s en andere voertuigen tijdens transport – via het spoorwegnet, over de weg of per boot – en tijdens opslag. Het is geschikt voor zowel geverfde als ongeverfde oppervlakken van voertuigen, machines, onderdelen en gereedschap. Deze bescherming, effectief tot zes maanden, is bestand tegen externe invloeden zoals zure regen, roest, vervuiling en zoutaanslag. Dit maakt Topwax-7 Plus bijzonder geschikt voor voertuigen die langere tijd buiten gestald staan, zoals tweedehands auto’s.

Volg ons

Voordelen van de transport- en opslag bescherming

Waxoyl transport- en opslag bescherming is geschikt voor

Vragen? Of advies?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Andere interessante behandelingen

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.