Keramische
coating voor je motor

Waxoyl Crystal coating maakt gebruik van keramische coating voor de optimale bescherming van jouw motor. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans en is het wassen veeleenvoudiger.

Jouw motor verdient de beste bescherming.

Onze professionele partners brengen deze behandeling zorgvuldig aan. Wij garanderen een perfect resultaat met de optimale bescherming. Het aanbrengen van een keramische coating, ook wel glascoating of nanocoating genoemd verzekert je van het minste onderhoud en de beste bescherming. Het harde pantser beschermt je lak tegen invloeden van buitenaf, zoals insecten, verkeersvuil en uv-straling. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans en is wassen een eitje.

Het nut van keramische coating

Ook geschikt voor auto's, campers, caravans en boten.

Andere interessante behandelingen

Vizierbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect.

Geschikt voor:

Desinfectiebehandeling

Waxoyl Neutralizer is een zuiver minerale desinfectie-oplossing, geschikt voor alle oppervlakken. In het bijzonder voor het interieur voor voertuigen en airconditioningsystemen. Het verwijdert micro organismen zoals virussen.

Geschikt voor:

Velgenverzegeling

Waxoyl Wheel Coating zorgt dat remstof en algemeen vuil minder goed hecht aan de velgen. Geschikt voor zowel aluminium als verchroomde velgen en biedt bescherming om ze als nieuw te houden.

Geschikt voor:

Zorgvuldig door één van onze partners aangebracht.
Gegarandeerd jarenlang blinkend resultaat van uw bezit.

Direct een keramische coating aanvragen

Let op: wij voeren deze behandeling alleen uit in Nederland