Behandelingen

Ontdek welke behandeling bij jouw voertuig past.

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

Glasbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen en helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect.

Geschikt voor:

Desinfectiebehandeling

Waxoyl Neutralizer is een zuiver minerale desinfectie-oplossing, geschikt voor alle oppervlakken. In het bijzonder voor het interieur voor voertuigen en airconditioningsystemen. Het verwijdert micro organismen zoals virussen.

Geschikt voor:

Velgenverzegeling

Waxoyl Wheel Coating zorgt dat remstof en algemeen vuil minder goed hecht aan de velgen. Geschikt voor zowel aluminium als verchroomde velgen en biedt bescherming om ze als nieuw te houden.

Geschikt voor:

Anti-corrosie behandeling

Waxoyl anti-corrosie is waterafstotend met hoogwaardige corrosieremmers voor langdurige roestbescherming voor op de meest ontoegankelijke plaatsen als hoeken, spleten en scheuren.

Bescherming transport en opslag

Waxoyl Topwax wordt gebruikt als bescherming tijdens transport en opslag en biedt bescherming op middellange termijn (tot zes maanden). Ideaal voor voertuigen die lang op het buitenterrein staan.

Bescherming van het chassis

Professionele behandeling ter bescherming tegen corrosie aan het chassis van diverse voertuigen en industriële machines. Speciaal product voor de onderzijde en op basis van lage bitumen.

Geschikt voor:

Geschikt voor:

Geschikt voor:

Zoek een Waxoyl behandelaar in de buurt

Behandel je met Waxoyl en wil je dat je bedrijf ook wordt meegenomen in deze map? Stuur ons een mail met je gegevens naar info@waxoyl.nl