Anti-corrosie behandelingen

Bescherming holle ruimtes

Waxoyl 120-4 biedt toonaangevende corrosiebescherming voor voertuigcaviteiten met zijn wasgebaseerde formule vol roestremmers, effectief voor decennia in kritieke zones zoals dorpelpanelen, deuren, en chassis. Een eenmalige applicatie beschermt voor de levensduur van het voertuig. Het product is veelzijdig inzetbaar, van bevestigingsmiddelen tot montageglijmiddel en verdringt vocht voor optimale hechting.

Welk product is geschikt?

Bodembescherming

Hardwax levert ongeëvenaarde corrosiebescherming voor voertuigen, maritieme constructies, en metalen structuren, dankzij zijn robuuste, flexibele wasbasis. Deze barrière sluit de elementen uit en biedt superieure chemische bescherming, die elektrochemische oxidatie (corrosie) bij alle metaalsoorten effectief stopt. Hardwax heeft zich bewezen in diverse toepassingen, van auto’s tot bruggen, door zijn betrouwbare bescherming.

Transport- en Opslagbescherming

Biedt superieure opslagbescherming die de tand des tijds weerstaat door voorwerpen volledig te omhullen in een dunne laag wax, wat de ultieme bescherming biedt tegen agressieve milieuschade. 

Ideaal voor het beschermen van auto’s, bussen, bedrijfsvoertuigen, bouwmachines, gereedschappen, treinwagons, schepen en vliegtuigen. Beschermt alle gelakte en ongelakte oppervlakken op voertuigen, machines, machineonderdelen en gereedschappen, enz. Ideaal voor transport en opslag, biedt middellange termijn bescherming (tot zes maanden) tegen milieuschade, zoals zure regen, zeewaternevel, roetdeeltjes, enz.

Welk product is voor mij geschikt?

Waxoyl anti-corrosie is geschikt voor

Heeft u een vraag of wilt u dit product aanschaffen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Andere interessante behandelingen

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

Volg ons op social