Waxoyl partner worden

Ben je geïnteresseerd om de Waxoyl producten als reseller op te nemen in je assortiment? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Producten met
garantie

We bieden je producten waar je klanten blij van worden!

Goed
verdienmodel

We bieden je meer business en een helder partijprogramma.

Sterk
merk

Profiteer van onze marketing inzet. Je ontvangt foldermateriaal, foto's en content.

Waarom partner worden?

De basis van onze productlijn is innovatieve technologie op het gebied van lakbescherming en bekleding bescherming. Daarnaast doen wij er alles aan om continu naar onze klanten te luisteren en ze de beste service te geven.

Maar welke voordelen biedt het jou als partner nog meer om producten van Waxoyl in het assortiment op te nemen? Dat maken wij helder in ons partnerprogramma.

Stuur mij het verdienmodel

Dit zeggen onze partners

D'Ieteren
Read More
Premium wagens verdienen een premium behandeling. Dus de keuze voor Waxoyl was vrij evident, omdat we streven naar niets minder dan het allerbeste voor onze voertuigen en onze klanten.
Broekhuis Opel Ede
Read More
Het assortiment is ruim. Ik zou het zeker aanbevelen ter bescherming van de lak. Het voertuig blijft langer schoon. Het product is goed en makkelijk aan te brengen.
Herwers Doetinchem
Read More
Wij verkopen met name de UPT en lakverzegeling behandelingen. Wij werken er zeker 10 jaar naar tevredenheid mee en hebben nooit klachten.
Autogroep Ursem Barten
Read More
Wij krijgen alleen maar positieve reacties terug van onze klanten. het is een mooie extra toevoeging bij de verkoop van de auto.
Hensgens
Read More
Klanten zijn vooral positief over de diepte van de kleur en de ‘gladheid’ van de lak nadat de behandeling is aangebracht.

Waxoyl partner worden was nog nooit zo aantrekkelijk

Partner worden

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismaking.