Bescherming holle ruimtes

Waxoyl 120-4

Waxoyl 120-4 staat bekend om zijn superieure corrosiebescherming voor holle ruimtes in voertuigen, dankzij de geavanceerde wasgebaseerde formule die rijk is aan corrosieremmers. Deze formule is al decennialang bewezen effectief in cruciale gebieden zoals dorpelpanelen, deuren en het chassis. Met slechts één behandeling biedt het product langdurige bescherming voor de gehele levensduur van het voertuig.

Waxoyl 120-4 is buitengewoon veelzijdig en kan gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen, van bevestigingsmiddelen tot een montageglijmiddel, terwijl het vocht verdringt om een optimale hechting te waarborgen.

Welk product is voor mij geschikt?

Voordelen van onze anti-corrosie behandeling

Geen boren nodig: Bereikt holtes via bestaande openingen.

Het product is bijzonder efficiënt en biedt een zeer langdurige bescherming tegen corrosie. Het is gemaakt op basis van moleculaire was met krachtige organische corrosieremmers, waarbij de moleculen worden geladen met elektriciteit. Hierdoor hecht het product zich aan de metalen wanden en wordt corrosie gestabiliseerd. Het is de 4e generatie met nieuwe corrosieremmers, stoot daarbij permanent vocht af en is bestendig tot 120 graden celcius. Vrijwel onbereikbare plekken, waar primers en verf geen goede bescherming kunnen bieden, worden met 120-4 wel bereikt. Het product bevat geen siliconen of gefluoreerde koolwaterstoffen en vormt een kleurloze film.

Waxoyl Professional 120-4 is ook verkrijgbaar als spuitbus. Ideaal voor kleine reparatiewerkzaamheden of voor het isoleren van elektrische componenten tegen vocht en oxidatie.

Waxoyl Anti-corrosie is geschikt voor

Heeft u een vraag of wilt u dit product aanschaffen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Andere interessante behandelingen

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

Volg ons op social