Keramische
coating voor campers

Waxoyl Crystal coating maakt gebruik van keramische coating voor de optimale bescherming. Ook heeft de lak meer kleurdiepte en meer glans.

Jouw camper verdient de beste bescherming.

Onze professionele partners brengen deze behandeling zorgvuldig aan. Wij garanderen een perfect resultaat met de optimale bescherming. Het aanbrengen van een keramische coating, ook wel glascoating of nanocoating genoemd verzekert je van het minste onderhoud en de beste bescherming. Het harde pantser dat niet alleen de lak van je camper beschermd tegen krassen en slijtage maar ook insecten, verkeersvuil en uv-straling. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans en is wassen een eitje.

Volg ons

Het nut van keramische coating

Ook geschikt voor auto's, motoren en boten.

Zorgvuldig door één van onze partners aangebracht.
Gegarandeerd jarenlang blinkend resultaat.

Direct een keramische coating aanvragen

Let op: wij voeren deze behandeling alleen uit in Nederland

Andere interessante behandelingen

Glasbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen en helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect.

Geschikt voor:

Desinfectiebehandeling

Waxoyl Neutralizer is een zuiver minerale desinfectie-oplossing, geschikt voor alle oppervlakken. In het bijzonder voor het interieur voor voertuigen en airconditioningsystemen. Het verwijdert micro organismen zoals virussen.

Geschikt voor:

Velgenverzegeling

Waxoyl Wheel Coating zorgt dat remstof en algemeen vuil minder goed hecht aan de velgen. Geschikt voor zowel aluminium als verchroomde velgen en biedt bescherming om ze als nieuw te houden.

Geschikt voor: