Lakverzegeling voor je camper

Duurzame lakverzegeling camper met 3 jaar garantie voor nieuwe campers en 2 jaar garantie die ouder dan 3 maanden zijn.

Lakverzegeling camper
met 5 sterren

Je hebt een nieuwe of mooie camper en wilt graag een extra stukje lakbescherming. Het uiterlijk van je camper is immers erg belangrijk, het is wat anderen zien maar ook waar jij tegenaan kijkt. Lakbescherming zorgt ervoor dat de lak minder snel beschadigt door bijvoorbeeld steenslag, vliegen of vogelontlasting. En je camper blijft langer schoon!

Volg ons

Het nut van lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn speciaal ontwikkeld om de lak te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door de extra waxlaag op polymeer basis kunnen deze invloeden zich niet hechten op de lak. Je camper is dus extra beschermd. 

Andere interessante behandelingen

Glasbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen en helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect.

Geschikt voor:

Desinfectiebehandeling

Waxoyl Neutralizer is een zuiver minerale desinfectie-oplossing, geschikt voor alle oppervlakken. In het bijzonder voor het interieur voor voertuigen en airconditioningsystemen. Het verwijdert micro organismen zoals virussen.

Geschikt voor:

Velgenverzegeling

Waxoyl Wheel Coating zorgt dat remstof en algemeen vuil minder goed hecht aan de velgen. Geschikt voor zowel aluminium als verchroomde velgen en biedt bescherming om ze als nieuw te houden.

Geschikt voor:

Een Waxoyl lakverzegeling voor je camper kan niet zelf worden aangebracht, maar wordt uitsluitend zorgvuldig en professioneel uitgevoerd door erkende Waxoyl partners.