Lakverzegeling voor je motor

Duurzame lakverzegeling met 3 jaar garantie voor nieuwe motoren en 2 jaar garantie voor motoren die ouder dan 3 maanden zijn.

Lakverzegeling motor met
5 sterren

Je hebt een nieuwe of mooie motor en wilt graag een extra stukje lakbescherming. Het uiterlijk van je motor is immers erg belangrijk, het is wat anderen zien maar ook waar jij tegenaan kijkt. Lakbescherming zorgt ervoor dat de lak langer zijn glans behoud. En je motor blijft langer schoon!

Volg ons

Het nut van lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn speciaal ontwikkeld om de lak te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door de extra waxlaag op polymeer basis kunnen deze invloeden zich niet hechten op de lak. Je motor is dus extra beschermd.

Vind een behandelaar bij je in de buurt

Behandel je met Waxoyl en wil je dat je bedrijf ook wordt meegenomen in deze map? Stuur ons ene mail met je gegevens naar info@waxoyl.nl 

Andere interessante behandelingen

Vizierbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect.

Geschikt voor:

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Geschikt voor:

Velgenverzegeling

Waxoyl Wheel Coating zorgt dat remstof en algemeen vuil minder goed hecht aan de velgen. Geschikt voor zowel aluminium als verchroomde velgen en biedt bescherming om ze als nieuw te houden.

Geschikt voor:

Een Waxoyl lakverzegeling motor kan je zelf niet aanbrengen maar wordt uitsluitend duurzaam en professioneel uitgevoerd door erkende Waxoyl partners.