Lakverzegeling

Diepere kleur en glans met Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard.

Gegarandeerd behoud van de diepe glans

Waxoyl lakverzegeling voorziet de lak van een wax beschermend schild. De lak is daarmee uitstekend bestand tegen agressie van buitenaf zoals uv-straling, zure regen en strooizout.

Behoudt de nieuwe look van het voertuig

Door de beschermende werking blijft de lak zo goed als nieuw en behoudt een hogere inruilwaarde. Bespaart tevens tijd en geld bij het schoonmaken.

2 tot 3 jaar garantie op kleurbehoud

Voor nieuwe voertuigen die behandeld zijn met Waxoyl 100 Plus wordt een garantie van 3 jaar gegeven. Voor tweedehands voertuigen adviseren wij Waxoyl Glaze Gard met een garantie van 2 jaar.

Hoogglans verzegeling op basis van Polymeer

Dankzij de grondige behandeling van Waxoyl 100 Plus en Waxoyl Glaze Gard ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat de lak zijn diepe glans behoudt en beschermt is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, zure regen en strooizout.

Waxoyl heeft een water- en vuilafstotende functie. De lakverzegeling zorgt ervoor dat water er moeiteloos vanaf ‘parelt’ en viezigheid zich minder snel hecht aan de onderliggende lak.

Voordelen lakverzegeling

Diepere glans en cleane uitstraling

Weersinvloeden, zout, vuil en vogeluitwerpselen laten op den duur de nodige sporen achter op jouw voertuig. Waxoyl lakverzegeling werkt als een soort pantser of beschermschild voor je carrosserie. Hiermee blijft je voertuig niet alleen langer glanzend, de lak is ook makkelijker schoon te houden!

Waxoyl commercial

In deze commercial kopen tweelingbroer Barry en Berry een nieuwe auto. Barry kiest ervoor om zijn lak en bekleding te beschermen met Waxoyl, Berry niet. Hierdoor heeft Barry minder zorgen en bespaart tijd en geld in de wasstraat!

Lakverzegeling aanvragen

Er is altijd een gecertificeerde Waxoyl behandelaar in de buurt. Behandel je met Waxoyl en wil je dat je bedrijf ook wordt meegenomen in deze map? Stuur ons een mail met je gegevens naar info@waxoyl.nl 

3 jaar garantie voor nieuwe voertuigen

2 jaar garantie voor voertuigen ouder dan 3 maanden​