Auto Was Tips

Hier delen we waardevolle informatie over het onderhouden en beschermen van je geliefde voertuig. Met meer onze jarenlange ervaring in de automobielindustrie, bieden we je de beste tips en technieken om je auto er stralend uit te laten zien en tegelijkertijd de lak te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De basis is dat je goede producten gebruikt die innovatieve formules bevatten en die de lak van je auto beschermen en de levensduur van het exterieur verlengen. 

Auto Was Tips

  1. Grondige voorbereiding: Voordat je begint met wassen, is het belangrijk om de auto voor te bereiden. Verwijder eerst eventuele losse vervuiling en stof met een zachte borstel of een hogedrukreiniger. Zo voorkom je krassen tijdens het wasproces.

  2. Gebruik de juiste producten: Kies voor kwalitatieve autowasproducten zoals Waxoyl for ME. Onze shampoo is mild voor de lak en verwijdert vuil zonder de beschermende waslaag aan te tasten.

  3. Twee emmer methode: Gebruik de twee emmer methode om krassen te minimaliseren. Vul één emmer met water en autoshampoo en de andere met schoon water. Doop je washandschoen eerst in de shampoo-emmer, was een deel van de auto en spoel vervolgens de handschoen uit in de emmer met schoon water voordat je opnieuw in de shampoo-emmer gaat.

  4. Wassen van boven naar beneden: Begin met het wassen van het dak en werk geleidelijk naar beneden toe. Dit voorkomt dat vuil van de bovenkant naar reeds gewassen delen wordt verspreid.

  5. Droog met een zachte microvezel doek: Gebruik na het wassen een zachte microvezel doek om de auto voorzichtig droog te deppen. Dit voorkomt krassen door wrijving.

  6. Regelmatig waxen: Gebruik een hoogwaardige autowas die beschermt tegen weersinvloeden en oxidatie. Regelmatig waxen zorgt ervoor dat je auto zijn glans behoudt en beschermd blijft tegen schadelijke elementen.

  7. Vermijd direct zonlicht: Probeer je auto niet in de volle zon te wassen, omdat dit kan leiden tot snellere uitdroging van de shampoo en vlekken op de lak kan achterlaten.

  8. Controleer het wasmiddel: Als je een nieuwe shampoo of wax gebruikt, test deze dan eerst op een klein onopvallend deel van de auto om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste reacties optreden.

Met deze auto was tips en onze Waxoyl for ME producten zal je auto er altijd stralend uitzien. Onthoud dat een regelmatige en zorgvuldige wasroutine niet alleen je auto’s uiterlijk verbetert, maar ook de waarde van je voertuig behoudt. Verwen je auto met de beste verzorging en geniet van een blijvende glans die lang meegaat!

Disclaimer: Zorg ervoor dat je altijd de instructies op de verpakking van de autowasproducten volgt en de veiligheidsmaatregelen in acht neemt bij het wassen en onderhouden van je auto.