Waxoyl partner aan het woord: Bert Knollema van Autocosmetics

Elke klassieker zijn verhaal

Bert gebruikt al sinds 2007 Waxoyl en heeft alle vele klassiekers nieuw leven ingeblazen. We vroegen hem naar zijn ervaringen met onze producten.

“Voornamelijk gebruik ik de anti-corrosie producten voor het opknappen van klassiekers. Wij maken de bodem schoon, de losse lagen halen wij er af, indien nodig plaatsen wij nieuwe platen en dan zetten wij alles in de primer. Ik gebruik Hardwax plus en 120-4. Die gebruik ik voor de holle ruimtes in deuren, spatborden en de bodem,” aldus Bert.

Volgens hem is het product is veel gebruiksvriendelijker geworden dan andere merken. “Je hoeft het bij spuiten niet te verwarmen en dat scheelt. Het beschermt super bij regen. Ik laat de mensen met 2 jaar weer terugkomen voor een check en ik heb nooit klachten gehad.”

Heb je nog een tip voor andere cardetailers? Bert: “De behandeling staat of valt met het goed reinigen en drogen van het voertuig. Hiervoor heb ik een speciale kachel die staat na de behandeling er zo’n drie kwartier onder. Pas de volgende dag ga ik verder met de auto.”

Bert hoopt nog lang dit werk te kunnen blijven doen. Het is mooi te zien hoe de auto transformeert en ik heb tevreden klanten. Daar doe ik het voor!

#Waxoyl #carcare