fbpx

Autolak schoonmaken van uw Abarth met Waxoyl

Bent u ook zo jaloers op die mensen die het voor elkaar krijgen om zelfs een oude auto eruit te laten zien als gloednieuw? Veel mensen vragen zich terecht af hoe dat kan. Ligt het misschien aan de auto, of kunnen sommige mensen hun auto gewoon beter schoonmaken? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: deze mensen weten met welke producten ze hun autolak moeten schoonmaken. De autolak schoonmaken van uw Abarth doet u dus het beste met Waxoyl. Met het aanbrengen van Waxoyl verzegelingsproducten op uw voertuig krijgt de lak een diepe glans en een betere bescherming tegen vuil zoals modder of zure regen. Zo lijkt uw Abarth weer alsof die zo uit de showroom komt.

Autolak beschermen na het schoonmaken doe je zo

Door uw autolak schoon te maken met Waxoyl krijgt de lak niet alleen een mooie diepe glans, het krijgt tegelijkertijd ook een betere bescherming. Na een Waxoyl behandeling krijgt de lak van uw Abarth namelijk een moeilijk doordringbare beschermingslaag. Hierdoor is de autolak voor een lange tijd bestand tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan modder, UV-straling, strooizout, zure regen en zelfs insecten dat zich minder snel kan hechten aan de lak. Een bijkomend voordeel is dat de autolak hierdoor zijn kleur behoudt.

Waxoyl lakverzegeling voor Abarth

Het schoonmaken van de autolak van uw Abarth doet u dus het beste met de lakverzegelingsproducten van Waxoyl. Hieronder vallen de volgende producten:

  • Pre-Clean (professional)
  • Ultra Clean 3 in 1 (professional)
  • Waxacid Shampoo (professional)
  • Magic Clay Bar (professional)
  • Moistourizer (professional)
  • Buffing Compound (professional)
  • Finishing Compound (professional)
  • Final Finish Compound (professional)
  • Waxoyl For Me (consument)

Elk van bovenstaande producten zijn van hoge kwaliteit. Al jarenlang gebruiken tientallen autopoetsbedrijven in Nederland Waxoyl voor lakverzegeling en autoreinigingsdiensten. Vaak kunt genieten van een fabrikantgarantie van 2 of 3 jaar, afhankelijk van het product. Wilt u weten welk product het beste is om de lak van uw Abarth mee schoon te maken? Neem dan contact met ons op.

 

Autolak schoonmaken voor alle automerken

Demo aanvragen

Wilt u meer te weten komen over hoe de producten van Waxoyl het beste aangebracht kunnen worden? Wij komen dit graag bij u demonstreren op locatie.

 

Aanvragen demo

Partner

Bent u geïnteresseerd om de Waxoyl producten als reseller op te nemen in uw assortiment? Wilt u starten met Waxoyl producten? Neem dan contact met ons op.

 

Partner

Consument

Wilt u een Waxoyl behandeling kopen of producten van de Waxoyl FOR ME lijn? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact op