fbpx

Voorkom roest met de anti roest spray van Waxoyl

De anti roest spray van Waxoyl stopt, neutraliseert en voorkomt roest. Een anti roest spray is een effectieve oplossing tegen corrosie (roest) doordat het een beschermende laag aanbrengt op ijzer (metaal). Deze beschermende laag zorgt ervoor dat zuurstof en vocht niet aan het metaal (oppervlak) kan hechten. Hierdoor kan roest worden voorkomen. Een anti roest spray is eenvoudig te gebruiken en is zeer effectief bij het spuiten van de wat kleinere oppervlakten of onderdelen. Het is niet alleen geschikt om uw Abarth te beschermen tegen roest, want de spray is ook bruikbaar voor een heleboel andere (industriële) toepassingen.

Anti roest behandeling voor uw Abarth

Waxoyl biedt al een geruime tijd de perfecte oplossing voor roest in auto’s. Onze anti corrosie spray is door zijn gebruiksvriendelijkheid namelijk enorm handig om roest tegen te gaan bij uw Abarth. Niet alleen voor nieuwe auto’s, maar het werkt ook bij oudere auto’s waar al roestvorming is ontstaan. Met een anti roest behandeling van Waxoyl stopt u verdere roestvorming doordat het de spray diep in de roest kan doordringen.

Anti roest spray voor de professional

Het roestpreventiemiddel van Waxoyl werkt niet alleen bij uw Abarth. Het doet ook wonderen bij:

  • Fiets- en motoronderdelen
  • Jachten en boten
  • Hekken en trappen

Niet alleen hobbyisten maken gebruik van Waxoyl. De spray is namelijk ook ideaal voor industriële toepassingen, bijvoorbeeld voor het voorkomen van corrosie bij machines. U wilt natuurlijk niet dat uw kostbare machine gaat roesten. Daarom doet u er als professional verstandig aan om tijdig een anti-roest behandeling uit te voeren. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

 

Anti roest spray voor alle automerken

Demo aanvragen

Wilt u meer te weten komen over hoe de producten van Waxoyl het beste aangebracht kunnen worden? Wij komen dit graag bij u demonstreren op locatie.

 

Aanvragen demo

Partner

Bent u geïnteresseerd om de Waxoyl producten als reseller op te nemen in uw assortiment? Wilt u starten met Waxoyl producten? Neem dan contact met ons op.

 

Partner

Consument

Wilt u een Waxoyl behandeling kopen of producten van de Waxoyl FOR ME lijn? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact op