fbpx

Bescherm uw Abarth met een keramische coating van Waxoyl

Wilt u de autolak van uw Abarth beschermen? Dan is een keramische coating van Waxoyl dé beste behandeling die u uw auto kunt geven. Kort samengevat heeft deze behandeling 2 uitgangspunten: namelijk het beschermen én laten glanzen van de autolak. Een keramische coating is eigenlijk een soort van beschermingsslaag die u op de autolak aanbrengt. Hierdoor wordt de lak waterafstotend zodat vuil niet kan hechten aan uw voertuig. Maar dat is niet het enige, een keramische coating beschermt uw auto ook tegen krassen en geeft het de autolak een duurzame diepe glans. Deze coating van Waxoyl blijft zelfs jarenlang zitten. U moet het dan ook zien als een investering in plaats van een onnodige kostenpost.

Keramische coating zelf aanbrengen?

Voordat een keramische coating kan worden aangebracht op uw Abarth is het belangrijk dat de lak van uw auto eerst vrij is van viezigheid, stof en ander soort vuil. Zodra dit zo is, kan de keramische coating worden aangebracht met een microvezeldoek. Een keramische coating kunt u zelf aanbrengen op uw auto. Toch doet u er verstandig aan om dit te laten doen door een professioneel autopoetsbedrijf. Zo bent u namelijk verzekerd van de hoogst haalbare kwaliteit. Wanneer u uw Abarth keramisch laat coaten met Waxoyl door een autopoetsbedrijf zult u versteld naar hoe mooi uw auto weer straalt.

Kosten van keramische coating

Keramische coating kunt u door verschillende autopoetsbedrijven laten aanbrengen. Dit brengt meestal wel hogere kosten met zich mee. Maar vanwege de kwaliteit die ze leveren blijft het een interessante optie, helemaal als u een dure auto heeft. De prijs van keramische coating van Waxoyl voor uw Abarth is afhankelijk van het model. Bij een behandeling krijgt de lak van uw Abarth de beste bescherming en een perfecte glans waar u jarenlang profijt van zult hebben.

 

Waxoyl lakbehandeling voor alle automerken

Demo aanvragen

Wilt u meer te weten komen over hoe de producten van Waxoyl het beste aangebracht kunnen worden? Wij komen dit graag bij u demonstreren op locatie.

 

Aanvragen demo

Partner

Bent u geïnteresseerd om de Waxoyl producten als reseller op te nemen in uw assortiment? Wilt u starten met Waxoyl producten? Neem dan contact met ons op.

 

Partner

Consument

Wilt u een Waxoyl behandeling kopen of producten van de Waxoyl FOR ME lijn? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact op