fbpx

Welke autoreinigingsmiddelen zijn er?

Houdt u van een schone auto die glanst alsof die zo uit de showroom komt? Door autoreinigingsmiddelen aan te schaffen zorgt u voor een diepe glans en een heldere kleur van de lak. Zo kunt u weer trots zijn op uw auto, en kijken anderen toch even om wanneer u langs ze rijdt. U kent vast wel iemand in uw buurt die het voor elkaar krijgt om een zelfs een oude auto eruit te laten zien als gloednieuw. Deze persoon is dan ook goed op de hoogte met welke producten ze hun auto moeten behandelen. Dus welke autoreinigingsmiddelen zijn er? Autoschoonmaakspullen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt niet alleen het exterieur maar ook het interieur van uw auto professioneel reinigen. Gaat u voor een shampoo om te reinigen, of voor een coating om te beschermen? Met het assortiment van Waxoyl heeft u veel keuze en wordt het uw auto brandschoon.

Waar u op moet letten bij het kopen van autoschoonmaakspullen

Er zijn ontzettend veel autoreinigingsproducten op de markt. Het is dan ook niet gek dat veel mensen geen idee hebben van welk product ze nou het beste kunnen aanschaffen. Hieronder leest u waar u op moet letten bij het kopen van autoschoonmaakspullen:

 • Bedenk wat u wilt reinigen.
  Wilt u de lak, velgen of toch de bekleding van de auto reinigen? Let dan goed op welke autoreinigingsproducten geschikt zijn voor het desbetreffende onderdeel. Sommige autoschoonmaakspullen kunt u voor meerdere onderdelen gebruiken. Maar dit is echter niet altijd het geval. Let daarom altijd goed op wat u wilt reinigen en welk reinigingsproduct daarbij hoort.
 • Wilt u uw auto schoonmaken of ook beschermen?
  Als u uw auto simpelweg een schoonmaakbeurt wilt geven dan kunt u bijvoorbeeld een autoshampoo aanschaffen. Hiermee wordt uw auto brandschoon en gaat die weer mooi glanzen. Maar als u uw auto ook een blijvende bescherming wilt geven dan is het beter om een lakverzegelingsproduct te kopen.

Het assortiment van Waxoyl

Met de autoreinigingsmiddelen van Waxoyl tilt u het schoonmaken van auto’s naar een professioneel niveau. Vandaar dat verschillende autopoetsbedrijven al jarenlang Waxoyl gebruiken tijdens een professionele reiniging, voor zowel het interieur als exterieur. Ons assortiment bestaat uit de volgende producten:

 • Pre-Clean (professional)
 • Ultra Clean 3 in 1  (professional)
 • Waxacid Shampoo (professional)
 • Magic Clay Bar (professional)
 • Moistourizer (professional)
 • Buffing Compound (professional)
 • Finishing Compound (professional)
 • Final Finish Compound (professional)
 • Waxoyl For Me (consument)

Welk product u ook koopt, alle Waxoyl producten zijn van hoge kwaliteit. Ook kunt u vaak profiteren van een fabrieksgarantie van 2 of 3 jaar. Als u benieuwd bent welk product het beste is om uw auto mee schoon te maken dan kunt u contact met ons opnemen.