Lakverzegeling Jeep

Duurzame lakverzegeling Jeep met 3 jaar garantie voor nieuwe auto’s en 2 jaar garantie voor auto’s die ouder dan 3 maanden zijn.

Lakverzegeling Jeep met
5 sterren

Je hebt een nieuwe of mooie Jeep en wilt graag een extra stukje lakverzegeling voor je auto. Het uiterlijk van je Jeep is immers erg belangrijk, het is wat anderen zien maar ook waar jij tegenaan kijkt. Lakverzegeling zorgt ervoor dat de lak minder snel beschadigt door bijvoorbeeld steenslag, vliegen of vogelontlasting. En je Jeep blijft langer schoon!

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard vormt een beschermlaag op de autolak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd.

Volg ons op social!

Het nut van lakverzegeling.

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn speciaal ontwikkeld om de lak te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door de extra waxlaag op polymeer basis kunnen deze invloeden zich niet hechten op de lak. Je auto is dus extra beschermd. 

Andere interessante behandelingen

Glasbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen en helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect.

Geschikt voor:

Desinfectiebehandeling

Waxoyl Neutralizer is een zuiver minerale desinfectie-oplossing, geschikt voor alle oppervlakken. In het bijzonder voor het interieur voor voertuigen en airconditioningsystemen. Het verwijdert micro organismen zoals virussen.

Geschikt voor:

Velgenverzegeling

Waxoyl Wheel Coating zorgt dat remstof en algemeen vuil minder goed hecht aan de velgen. Geschikt voor zowel aluminium als verchroomde velgen en biedt bescherming om ze als nieuw te houden.

Geschikt voor:

Laat de Lakverzegeling voor je Jeep aanbrengen door één van onze aangesloten partners

Een Waxoyl lakverzegeling auto behandeling kan niet zelf worden aangebracht, maar wordt uitsluitend zorgvuldig en professioneel uitgevoerd door erkende Waxoyl partners.

Direct een lakverzegeling Jeep aanvragen.

Vul het contactformulier in en één van onze partners neemt contact met je op.