fbpx

Waxoyl 120-4 Plus

Corrosiebeschermende behandeling van inwendige delen

Dé oplossing tegen de vorming van roest.

Waxoyl Professional 120-4 vormt een duurzame hechting aan het metalen oppervlak en creëert een beschermende film die waterdicht en bestand is tegen corrosie. Waxoyl Professional 120-4 beschermt tegen bijtende stoffen die van binnen naar buiten corrosieve perforaties kunnen veroorzaken. Het is dé oplossing tegen de vorming van roest in inwendige delen, luchtspleten, sponningen, bouten, schroeven en bouten.

Het product is bijzonder efficiënt en biedt een zeer langdurige bescherming tegen corrosie. Het is gemaakt op basis van moleculaire was met krachtige organische corrosieremmers, waarbij de moleculen worden geladen met elektriciteit, Hierdoor hecht het product zich aan de metalen wanden  en wordt corrosie gestabiliseerd. Het is de 4e generatie met nieuwe corrosieremmers en stoot daarbij permanent vocht af en is bestendig tot 120 graden celcius. Vrijwel onbereikbare plekken, waar primers en verf geen goede bescherming kunnen bieden, worden met 120-4 wel bereikt.  Het product bevat geen siliconen of gefluoreerde koolwaterstoffen en vormt een kleurloze film.

Waxoyl Professional 120.4 is ook verkrijgbaar in als spuitbus. Ideaal voor kleine reparatiewerkzaamheden of voor het isoleren van elektrische componenten tegen vocht en oxidatie.

Goed om te weten

Ideaal voor langdurige bescherming tegen corrosie

Economisch in gebruik (kleine hoeveelheid nodig)

Uitstekende penetratie-eigenschappen

Bestand tegen hoge temperaturen tot 120° C

Goede hechting op elke ondergrond

Druppelt niet

Zelfherstellende eigenschappen

DE VOORDELEN

Waterafstotend
Waterafstotend met hoogwaardige corrosieremmers voor langdurige roestbescherming

Hoekjes en gaatjes
Een goede penetratie helpt zelfs de meest ontoegankelijke plaatsen te beschermen

Lidmaatschap
Product op wasbasis dat zorgt voor een langdurige hechting en een transparante, flexibele en waterafstotende beschermfilm

Anti-druppel
Anti-druppel, geen negatieve invloed op andere voertuigmaterialen

Elektrische componenten
Ideaal voor het isoleren van elektrische componenten tegen vocht en oxidatie

Onderhoud
Verlengt de levensduur van de carrosserie en verhoogt daardoor de inruilwaarde

OEM’s en importeurs
Goedgekeurd door een groot aantal OEM’s en importeurs

Inspectie
Product is aanbevolen voor inspectie vóór levering

Demo aanvragen

Wilt u meer te weten komen over hoe de producten van Waxoyl het beste aangebracht kunnen worden? Wij komen dit graag bij u demonstreren op locatie.

 

Aanvragen demo

Partner

Bent u geïnteresseerd om de Waxoyl producten als reseller op te nemen in uw assortiment? Wilt u starten met Waxoyl producten? Neem dan contact met ons op.

 

Partner

Consument

Wilt u een Waxoyl behandeling kopen of producten van de Waxoyl FOR ME lijn? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact op