Meer verdienen bij de verkoop van een auto?

Wist je dat Waxoyl naast de bekende lakverzegeling producten ook producten aanbiedt voor bekleding bescherming? Wil je zelf ervaren hoe het werkt? Vraag een gratis demo op locatie aan!

Wanneer je betrokken bent bij de verkoop van auto’s, begrijp je ongetwijfeld het belang van het creëren van upselling mogelijkheden. Naast onze Waxoyl lakverzegeling en duurzame keramische coating, bieden wij de mogelijkheid om bekleding bescherming aan te bieden. Wat dit zo aantrekkelijk maakt, is niet alleen de gemakkelijke toepasbaarheid, maar vooral de voordelen die het biedt aan je klanten. Met bekleding bescherming blijft de bekleding van hun auto langer in topconditie, waardoor ze langer kunnen genieten van hun voertuig.

De voordelen van onze Waxoyl UPT bekleding bescherming:

  • Het maakt de bekleding waterdicht, waardoor vloeistoffen en vuil geen kans krijgen om schade aan te richten.
  • Het is effectief antigeur, waardoor nare geurtjes geen kans krijgen om zich te nestelen in de bekleding.
  • Bovendien biedt het UV-bescherming, wat de bekleding beschermt tegen verkleuring.

Ben je geïnteresseerd om dit product uit te proberen? Wij nodigen je van harte uit om het Waxoyl UPT bekleding bescherming tijdelijk gratis te ontdekken en te ervaren.

Tijdelijk gratis demo voor bedrijven in de automotive!

Vul onderstaand formulier in en onze account manager neemt contact met je op om uitleg te geven van het product op locatie. Geheel gratis! 

Ja, ik wil graag een gratis demonstratie op mijn bedrijf:

Dit zeggen onze partners

Herwers Doetinchem
Read More
Wij verkopen met name de UPT en lakverzegeling behandelingen. Wij werken er zeker 10 jaar naar tevredenheid mee en hebben nooit klachten.
Autogroep Ursem Barten
Read More
Wij krijgen alleen maar positieve reacties terug van onze klanten. het is een mooie extra toevoeging bij de verkoop van de auto.
Hensgens
Read More
Klanten zijn vooral positief over de diepte van de kleur en de ‘gladheid’ van de lak nadat de behandeling is aangebracht.

Broekhuis Opel Ede
Read More
Het assortiment is ruim. Ik zou het zeker aanbevelen ter bescherming van de lak. Het voertuig blijft langer schoon. Het product is goed en makkelijk aan te brengen.

Producten met
garantie

We bieden je producten waar je klanten blij van worden!

Goed
verdienmodel

We bieden je meer business en een helder programma.

Beeldmateriaal
ondersteuning

Je ontvangt foldermateriaal, foto's, content en kan bij ons terecht voor support.